Borastapeter

Boråstapeter je najstariji, napoznatiji i najprodavaniji švedski brend tapeta. Konstantno razvijajući brend, u želji da se zadovolji široko tržište i interesovanje za dizajn, boje I teksture – Borastapeter teži da ima inspirativnu ulogu u na tržištu tapeta.

Priroda je nepresušan izvor inspiracije za Borastapeter. Fabrika poznata kao malo umetničko delo, nalazi se pored švedskog grada Borasa i u njoj se primenjuju, pored klasičnih metoda štampe i inovativni efikasniji proizvodni procesi. U njima se koriste boje i lepkovi isključivo na vodenoj bazi a papir koji se koristi kao sirovina potiče iz jednog od svetski najekološkijih reciklažnih programa. Kupci to umeju da cene, jer su prirodni i reciklirani materijali, kao i podizanje svesti o ekologiji i ekološki održivim proizvodnim procesima, trendovi koji su u porastu.

Waldemar Andrén i njegovi saradnici su verovali u ideju o masovnoj proizvodnji tapeta da bi što više ljudi imalo prelepe zidove u svojim domovima. Fabrika za proizvodnju tapeta je osnovana 1905. godine i Borastapeter se našao na vrtoglavom putu uspeha, postavši vodeći proizvođač tapeta u skanidinavskim zemljama, a njegova popularnost konstantno raste.

www.borastapeter.se

Pratite nas na instagramu

@PolyDec

Ⓒ 2017 Poly Dec d.o.o. Inc. All Rights Reserved

Developed by Mini STUDIO Publishing Group