O nama

POLY DEC - ŽIVOT SA STILOM

Želite da oplemenite svoj životni ili radni prostor? Vreme je da redizajnirate enterijer stana, kompletno renovirate kuću, poslovni prostor ili hotel? Na pravom ste mestu! Naša misija je da za vas kreiramo personalizovani enterijer sa stilom, ambijent kakav ste oduvek želeli.

U cilju kompletiranja vrhunskih usluga POLY DEC studija za projektovanje, izvodjenje i opremanje enterijera, pre više od decenije smo postali ekskluzivni uvoznik i distributer vodećih svetskih brendova u oblasti opremanja enterijera. U našem izložbenom salonu ćete dobiti inspiraciju, mnoštvo ideja, savete i predloge naših stručnjaka. U bogatom asortimanu ćete pronaći raskošne tkanine za draperije i zavese, kvalitetne i luksuzne mebl materijale, ekskluzivne obloge za zidove, tapete, tepihe, dekorativne lajsne, ukrasne panele, konzole, okvire za kamine, zidne lampe, nameštaj…

Mi, kreativni POLY DEC tim, smo specijalizovani za projektovanje, opremanje, dizajniranje, remodeliranje i kompletnu relizaciju radova u prostorima različitih namena. Na jednom mestu možete imati sve, uz profesionalni konsalting i kvalitetnu realizaciju.

Vodimo svaki projekat od početka do kraja. Svakom klijentu pristupamo profesionalno i individualno. Slušamo vaše želje i u skladu sa vašim stilom, potrebama i budžetom, utvrđujemo koncept i funkcionalnu organizaciju prostora. Kako bi proces kompletne realizacije protekao što jednostavnije a radovi bili izvedeni na visokom nivou, nudimo i uslugu po principu “ključ u ruke”.

Uživamo u procesu pretvaranja svakog prostora u autentičan, funkcionalan, lepo dizajniran i prijatan ambijent. 

Pratite nas na instagramu

@PolyDec

Ⓒ 2017 Poly Dec d.o.o. Inc. All Rights Reserved

Developed by Mini STUDIO Publishing Group