Harlequin

Harlequin brend se specijalizovao za vrhunski dizajn, i uokviru njega poseduje sveobuhvatni portfolio tkanina na kojima ćete otkriti neverovatnu raznovrsnost dezena i spletove blještavih boja i tekstura. Od smelog i savremenog, do nerazmetljivog i klasično elegantnog, neverovatno je širok izbor mogućnosti kojima se transformiše prostor.

Prvenstveno osnovana kao kompanija za proizvodnju tapeta, Harlequin je prihvatio svoju baštinu proizvodeći fantastične tapete sa veoma širokim izborom boja i tekstura. Kao majstor za kitnjaste tapete Harlequin brend se takođe specijalizovao za maštovite završne obrade, vizionarske tehnike i boje koje ostavljaju bez daha – garantujući da će vaši zidovi postati mala umetnička dela u pravom smislu te reči.

Harlequin brend je udružio snage sa određenim brojem zainteresovanih kompanija kako bi ponudio kompletan ‘’lifestyle’’ izgled vašeg doma, uključujući tu kućne aksesoare bazirane na dizajnu najprodavanijih proizvoda Harlequin brenda, poput posteljina, peškira, prekrivača, jastuka, ukrasa i kućnih sitnica. Najnovije kolekcije iz studija Harlequin brenda podsećaju na table za crtanje. To je bogatstvo otisaka, tkanina i zidnih dekoracija od koga zastaje dah i koji će vam svojim vrlinama i svestranošću učiniti ukrašavanje vašeg doma prijatnim i umirujućim.

www.harlequin.uk.com

Pratite nas na instagramu

@PolyDec

Ⓒ 2017 Poly Dec d.o.o. Inc. All Rights Reserved

Developed by Mini STUDIO Publishing Group