Arte

Spectra – Bez iluzija

Da li ste spremni za pravi izazov? Nova Arteova 3D kolekcija pretvara Vaše zidove u pravi spektakl. Ovim odvažnim tapetama kreirate dubinu koja stvara optičku iluziju. Sve ovo je urađeno u više različitih stilova, od jednostavne igre linija do klasičnog izgleda panela na vratima.

Arteov tim dizajnera je neprestano u potrazi za dezenima i bojama koje se podudaraju sa duhom određenog vremena. Posle Enigme, Eclipse i Intrigue kolekcija, Arte se još jednom prepustio novom 3D izazovu nazvanom Spectra. Harmonija šara i boja koje mogu da budu uklopljene u bilo koji enterijer, uz kombinaciju 3D reljefa, daju prostoru elegantan i dobro izbalansiran izgled.

Prilikom proizvodnje 3D kolekcija, Arte koristi inovativnu tehnologiju – termo oblikovanje. Pomoću toplote, oblici su utisnuti u materijale koji ostaju vidljivi kada se ohlade. Zahvaljujući ovoj tehnici, kreiraju se jasni reljefi koji stvaraju 3D efekat iako materijal ostaje nežan i mekan.

Veoma je korisno što ovakve tapete imaju i pozitivan uticaj na akustiku prostorije. Ovo je dodatna prednost ovih obloga, jer njima mogu da se oblažu i plafoni i zidovi. 

Španska trska

Sa dizajnom Cannage Vaši zidovi izgledaju kao da su pleteni španskom trskom. Komplikovana, slojevita isprepletanost linija skrenuće pažnju na zidove. 

Parket na zidu

Da li ste ljubitelj drvenih podova? Sa ovim dizajnom lepota drveta ne mora da bude ograničena samo na podove. Svojom formom i oblikom, ove tapete kreiraju isti luksuzni efekat koji ima Vaš pod iz snova, ali ovog puta daje stilizovani izgled Vašem zidu. Prefinjena ševron šara Vašim zidovima daje karakter živahnosti i razigranosti. 

 

Pločice na zidu

Uz Carrelage tapet, ne treba da se radi veliko preuređivanje prostora da biste stavili ’’pločice’’ na zid. Dizajn ovog tapeta je skoro isti kao dizajn autentičnih keramičkih pločica, pa svojom promenljivom šarom ovaj tapet unosi trodimenzionalnost u Vaš dom u razigranom maniru.

 

Čari klasičnog

U toplom, šarmantnom Caisson dizajnu, jasno se može uočiti stil tipičnih klasičnih vrata sa panelima. Ovaj stil takođe podseća na stare britanske biblioteke. Ovo je idealan dizajn za kreiranje 3D reljefa. Caisson već postoji u Intrigue kolekciji, ali su varijacije novih boja date u Spectra kolekciji. Tekstil koji se koristi za završnu obradu je takođe drugačiji. Dok u Intrigue kolekciji tekstil ima ima gladak, svilenkast izgled, u Spectri je to mekana prevrnuta koža.

 

Pratite nas na instagramu

@PolyDec

Ⓒ 2017 Poly Dec d.o.o. Inc. All Rights Reserved

Developed by Mini STUDIO Publishing Group