Arte

Oculaire – Tropski šik

Ratan, trska i sisal su prirodni materijali koji postaju sve popularniji kada su u pitanju zidne obloge. Oni u Vaš enterijer unose karakter, teksturu i toplinu egzotičnih predela. To je razlog zašto je Arte razvio Oculaire kolekciju, ručno rađene zidne obloge napravljene od vlakana sisala. Kolekcijom preovlađuju savremeni i razigrani motivi upotpunjeni diskretnim tropskim uticajem.

Sa zidnim oblogama iz Oculaire kolekcije Vaš dom je obogaćen nečim veoma posebnim, jer je sisal tkan rukom. Izbor sisala je rezultirao elegantnim oblogama koje enterijeru donose toplinu tropskih predela.

 

Synchronic – Motiv riblje kosti često može da izgleda haotično, ali oplemenjen trskom, postaje mnogo mekši i prirodniji. Raspon nežnih nijansi boja stvara miran i uravnotežen zgled. Odabirom ovog motiva učinićete da vaši zidovi izgledaju viši.

Tropical geometry – Smelo kombinovanje botaničkog trenda i geometrije u modernom maniru jeste ono što karakteriše ove tapete. Uz pomoć kombinovanja struktura i formi na ovom tapetu, možete uneti prirodu u Vaš dom na poseban i razigran način.

Metric tiles – Oculaire kolekciju, ručno rađene zidne obloge napravljene od vlakana sisala. Da li ste od onih koji vole nešto malo više ekscentrično? Metrik dizajn je igra raznovrsnih formi i figura koje kreiraju fascinantnu geometrijsku šaru. Izaberite monohromne tapete ako želite suptilnu igru linija ili trobojne ako želite nešto upečatljivije.

Roun it off Kružne forme se mogu naći svuda u enterijeru, a takođe se mogu pojaviti i na zidovima.  Pojedinačni krugovi, međusobnim preklapanjem kreiraju optičku iluziju. Kontrastne linje i varijacija boja na šari daju ovom dizajnu potpuno novu dimenziju.


 

Peace and warmth – Jednobojan tapet mirnog izgleda je ono što kompletira ovu kolekciju. Bez šara, sa nežnom teksturom, istaknutom toplinom i umirujućim izgledom. Ovaj tapet je takodje naravljen od sisala, što ga čini idealnim za kombinovanje sa svakim dizajnom iz ove magične  kolekcije.

Pratite nas na instagramu

@PolyDec

Ⓒ 2017 Poly Dec d.o.o. Inc. All Rights Reserved

Developed by Mini STUDIO Publishing Group